Finale 2023

Mød vores sponsorer og samarbejdspartnere

SD Design

Dansk Varmblod

Urtefarm

HesteNoerd v. Christina Medom

Finale sponsorer og samarbejdspartnere

SD Design

Dansk Varmblod

Urtefarm

HesteNoerd v. Christina Medom

Hvordan bliver JEG en del af CoolUnite Cup?

Vi hører gerne fra dig, som vil være en del af CoolUnite Cup som sponsor, ambassadør eller samarbejdspartner.

  • Eksponering: Som sponsor på CoolUnite Cup kan vi garantere dig en masse eksponering. Både os og de deltagende rideklubber, samt rytterne er meget aktive på de sociale medier, på hjemmesider , i lokale aviser og på tv. Vi har derudover mulighed for at eksponere dig og dit firma til alle vores ridestævner, som foregår hver weekend i hele landet og som har rigtig mange deltagere, tilskuer og andre interessenter. Nogle af stævnerne sender også Live på Facebook eller Instagram, hvor det er muligt for dig at få reklame.

  • Der er mange måder at støtte på og vi har forsøgt at samle nogle af dem her.

  • Lokale donationer: Hvis du eller dit firma vil støtte CoolUnite gennem CoolUnite Cup, så tag fat i din lokale rideklub. Du finder de deltagende klubber her: Deltagende klubber

  • Lokal sponsor: Hvis du vil donere sponsorgaver til dit lokale CoolUnite Cup arrangement, så skal du finde din lokale rideklub her:

  • Ambassadør: Hvis du gerne vil være ambassadør for CoolUnite Cup, så tag fat i Charlotte Bolivard på chbo@coolunite.dk

  • Sponsorgaver: Vi har hele tiden gang i konkurrencer og give aways på vores Sociale medier og vi hører gerne fra dig, hvis du vil være med til at donere gaver til disse konkurrencer.

  • Har du eller dit firma lyst til at hjælpe sårbare, sygdomsramte eller udsatte børn gennem CoolUnite Cup, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Vi giver gerne en kop kaffe og tager en uformel snak om , hvordan vi bedst får startet et samarbejde.

Kontakt os.

Tak! fordi du vil hjælpe med at samle ind til udsatte, sygdomsramte og sårbare børn gennem CoolUnite. Vi glæder os til at høre dine tanker om sponsorat, donation eller samarbejdsmuligheder.